Bedrijfsadvies


Veel ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf staan voor grote uitdagingen. Er spelen vaak allerlei vraagstukken op veel beleidsterreinen. Niet alleen financieel maar ook commercieel, organisatorisch en strategisch. Op deze deelvlakken zijn weliswaar specialisten actief in de adviesmarkt maar die overzien meestal niet de gehele materie. U steekt veel tijd en energie in uw onderneming. Soms is hulp uit onverwachte hoek dan ook extra welkom van een bedrijfsadviseur die u als ondernemer en uw bedrijf echt begrijpt.

(Financiële) bedrijfsadviseurs


De bedrijfsadviseurs van Company Coaching zijn doorgewinterde financiële specialisten en bedrijfskundige generalisten die vanuit hun achtergrond, kennis en ervaring de koppeling kunnen maken tussen de cijfers en hetgeen er op de werkvloer en in de directiekamer gebeurt. Ook op het commerciële vlak hebben zij inmiddels hun sporen verdient. Samen hebben onze adviseurs ruim 150 jaar ervaring, efficiënt en effectief in in het begeleiden van ondernemers in bijzondere bedrijfssituaties!

Bij welk bedrijfsadvies kunnen we u adviseren en begeleiden :
  • financiële analyse of financiële ondersteuning/ begeleiding/ advies

  • marketing en communicatie trajecten

  • inrichting/ professionaliseren van het commerciële proces

  • opstellen van businessplan en begeleiding van het opstarten van een onderneming

  • onderhandelen en bemiddelen met uw zakelijke partners/ relaties

  • huuraanpassing/ -onderhandeling

  • financiering/ crowdfunding

  • begeleiding bij fusie en overname


We laten u graag zien wat we voor u kunnen doen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Company Coaching is een onafhankelijk adviesbureau. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding wanneer zij te maken krijgen met bijzondere bedrijfssituaties. Wij zijn gevestigd in Schijndel met diverse relaties in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel, Uden, de Randstad en Amersfoort. Ook wanneer u buiten deze regio gevestigd bent, bent u uiteraard van harte welkom.