Company Coaching, bedrijfsadvies op maat

 
Company Coaching is een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in strategische en financiële vraagstukken. Wij werken we aan betekenisvolle projecten in met name voor het midden- en kleinbedrijf. We zijn gedreven om ambities te vertalen naar haalbare projecten. Pas écht tevreden zijn we als alle doelstellingen zijn behaald. Hier zetten wij graag onze creatieve denkkracht voor in. Lees meer >> onze adviseurs

Onafhankelijk adviesbureau

Goed bedrijfsadvies vinden wij belangrijk. Zeker wanneer uw vraagstuk verstrekkende gevolgen kent. Company Coaching is niet aangesloten bij financiële instellingen zoals banken of verzekeraars. Wij hebben geen enkel belang dan het belang van u als klant. Voor grensoverschrijdende zaken of specialistisch advies heeft Company Coaching samenwerkingsverbanden met erkende professionals. Wij werken nauw met hen samen om u optimaal te kunnen adviseren. Wij proberen in een zo vroeg mogelijk stadium van het proces partijen bij elkaar te brengen om de krachten te bundelen. We investeren in langdurige relaties om zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan. Door open kaart te spelen en een betrouwbare adviseur te zijn, werken we aan vertrouwen. Dat is hoe wij ondernemen.

Company Coaching is een onafhankelijke bedrijfsadviseur. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding wanneer zij te maken krijgen met bijzondere bedrijfssituaties. Wij zijn gevestigd in Schijndel We laten u graag zien wat we voor u kunnen doen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Company Coaching is een onafhankelijk adviesbureau. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding wanneer zij te maken krijgen met bijzondere bedrijfssituaties. Wij zijn gevestigd in Schijndel met diverse relaties in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel, Uden, de Randstad en Amersfoort. Ook wanneer u buiten deze regio gevestigd bent, bent u uiteraard van harte welkom.