Doelgroep


Wanneer kunt u een beroep doen op Company Coaching?

Daar kunnen we kort over zijn:
Wanneer u zich, door wat voor reden dan ook, zorgen maakt over de continuiteit van uw onderneming. Die zorgen kunnen diverse oorzaken hebben: behoefte aan extra financiering, opvolging, een dalende rentabiliteit, etc. Deze zorgen gaan we delen en verlichten. Met behulp van onze jarenlange ervaring en specifieke expertise op een aantal vakgebieden.  Mocht dit u onvoldoende lijken dan kunnen we vanuit ons netwerk een beroep doen op een aantal ( loyale) specialisten, met wie we al eerder goede resultaten behaald hebben.

Bedrijfsadvies; Retail, horeca….


In de sectoren: Retail, Horeca, Productie van kapitaalgoederen, Foodproductie en de Publieke Sector voelen wij ons thuis. Ga dus niet nog meer uren maken, maar blijf doen waar u het beste in bent.

Voor deze, en alle overige zaken zijn wij een geschikte sparring-partner.

Wij bedienen voornamelijk klanten vanuit het midden- en kleinbedrijf. De rechtsvorm van onze cliënten is vaak een Besloten Vennootschap, Eenmanszaak of Vennootschap onder firma.  

We laten u graag zien wat we voor u kunnen doen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Company Coaching is een onafhankelijk adviesbureau. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding wanneer zij te maken krijgen met bijzondere bedrijfssituaties. Wij zijn gevestigd in Schijndel met diverse relaties in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel, Uden, de Randstad en Amersfoort. Ook wanneer u buiten deze regio gevestigd bent, bent u uiteraard van harte welkom.