Onze aanpak

De aanpak van Company Coaching is altijd gebaseerd op een open en persoonlijke kennismaking met u en een van onze bedrijfsadviseurs, zodat we samen met u de situatie van uw organisatie en uw vraagstuk in kaart kunnen brengen. Vervolgens maakt de bedrijfsadviseur een gedegen en vooral begrijpelijke financiële analyse van de status quo.
Lees meer >> onze werkwijze

De tweede fase bestaat uit het in kaart brengen van de interne organisatiestructuur, met een daaraan gekoppelde analyse van de externe factoren zoals de “lokale” markt, concurrentiepositie etc.

Deze analyses vormen de basis voor de oplossing van uw vraagstuk. Samen met u zorgen wij ervoor dat deze documenten niet op de stapel verdwijnen maar dat er daadwerkelijk actie ondernomen wordt.

Het is mogelijk, uiteraard in overleg, dat tijdelijk bepaalde werkzaamheden binnen de organisatie overgenomen moeten worden.

Het nauwgezet volgen van uw organisatie, maar ook het blijven bijsturen zorgt voor een structurele oplossing.

De aanpak van Company Coaching garandeert continuïteit en optimaliseert de kans op succes. Onze bedrijfsadviseurs begeleiden ondernemers in bijzondere bedrijfssituaties door zich vast te houden aan de volgende zekerheden:

  • Open, direct en eerlijk zijn vanuit beide partijen;
  • De onderneming maar ook de ondernemer een spiegel voorhouden;
  • Persoonlijk contact en menselijke benadering;
Met de ruim 150 jaar ervaring di onze adviseurs hebben zijn we gericht op het efficiënt oplossen van problematiek.

(Financiële) Rapportages

Samen met u gaan we actief aan de slag om de rapportages op te volgen. Zowel strategisch als uitvoerend denken onze bedrijfsadviseurs met u mee. De documenten zijn dusdanig opgesteld dat ze voor iedere ondernemer lees- en werkbaar zijn.

We laten u graag zien wat we voor u kunnen doen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Company Coaching is een onafhankelijk adviesbureau. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding wanneer zij te maken krijgen met bijzondere bedrijfssituaties. Wij zijn gevestigd in Schijndel met diverse relaties in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel, Uden, de Randstad en Amersfoort. Ook wanneer u buiten deze regio gevestigd bent, bent u uiteraard van harte welkom.