Onze adviseurs

Advies voor uw bedrijf, advies voor uzelf als ondernemer. Ondernemers vanuit het midden- en kleinbedrijf kunnen bij Company Coaching terecht voor alle disciplines binnen de bedrijfsadvisering. Nieuwe technieken, markten en overheidsregels het volgt elkaar in rap tempo op. Waarop wilt u anticiperen? Wat levert vragen op? Wanneer, maar vooral hoe, moet u ingrijpen? Bij het uitzetten van de juiste koers en het doelgericht blijven ondernemen treden de bedrijfsadviseurs van Company Coaching graag op als wegwijzer in het doolhof van veranderingen.  

U krijgt van ons adviezen waar u echt iets mee kunt en praktische hulp bij de uitvoering daarvan. De adviseurs van Company Coaching kennen uw branche en weten uit ervaring wat u als ondernemer drijft. We kijken kritisch naar uw ondernemingsplan, adviseren over verplaatsing, aanpassing of uitbreiding van uw bedrijf, lichten uw investeringsplannen door en hebben het antwoord op uw marketingvragen. De bedrijfsadviseurs van Company Coaching zijn actief betrokken bij de verbetering van uw bedrijfsresultaten zodat u zich weer prettig voelt als ondernemer.

Bedrijfsadvies op maat


Company Coaching wil waarde toevoegen aan bedrijven en ondernemers en gelooft dat een praktische gedreven aanpak bedrijven en ondernemers op de lange termijn sterker maakt en bijdraagt aan het creëren van een betere wereld voor iedereen.

Wat mag u van Company Coaching verwachten:

✓  Een persoonlijke aanpak door een deskundige bedrijfsadviseur.
✓  Onafhankelijkheid van de bedrijfsadviseurs van Company Coaching en van derde partijen.
✓  Direct en pragmatisch advies met een vleugje eigenzinnigheid.   
✓  Ervaren bedrijfsadviseurs met praktijkervaring.

Mocht dit u onvoldoende lijken dan kunnen we vanuit ons netwerk een beroep doen op een aantal ( loyale) specialisten, met wie we al eerder goede resultaten behaald hebben.

Company Coaching is een onafhankelijk adviesbureau. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding wanneer zij te maken krijgen met bijzondere bedrijfssituaties. Wij zijn gevestigd in Schijndel met diverse relaties in de regio Den Bosch, Eindhoven, Veghel, Uden, de Randstad en Amersfoort. Ook wanneer u buiten deze regio gevestigd bent, bent u uiteraard van harte welkom.